Welkom

Kom opladen in Brandstof! In het café van Poppodium Bibelot kun je borrelen, bandjes kijken, dansen, spelletjes spelen, snacken of wegzakken in een lekkere fauteuil na een evenement. Kies uit het uitgebreide (bier)assortiment en stel zelf je tosti samen.

Bekijk de agenda van Bibelot voor het volledige programma.

Agenda

Het actuele programma in Brandstof is te vinden op de Facebookpagina.
De agenda van Bibelot bekijk je via www.bibelot.net.

Zelf optreden of iets anders organiseren?
Stuur een mail of stap binnen voor meer informatie.

Eten & drinken

Brandstof staat bekend om zijn flinke signature tosti’s met Turks brood. Stel je eigen tosti samen en kies uit 15 verschillende, verse ingrediënten. Het zelf samenstellen van tosti’s kan in het weekend tot 22:45 uur. Na 22:45 uur blijven de signature tosti’s beschikbaar.

Grote trek? Bestel een kom soep voor een flinke boost.

Naast het tosti-assortiment beschikt Brandstof ook over een uitgebreide drankenkaart. Probeer bijvoorbeeld één van onze speciaalbieren. Er is een wisselend aanbod voor de gerst-aanbiddende fijnproevers onder ons!*

Locatie

Brandstof
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

T: 078 6133482
E: brandstof@bibelot.net

Direct naast het Energiehuis staat een parkeergarage met dezelfde naam. Volg de borden ‘P Energiehuis’. Het uurtarief 1,30 euro per uur. Het maximale tarief tussen 18:00 en 06:00 uur bedraagt slechts 3,00 euro. De fietsenstalling in deze parkeergarage is gratis.

Contact

Interesse in Brandstof als locatie voor een werkbijeenkomst, presentatie, bedrijfsborrel of verjaardagsfeest? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.